meer criteria

Vastgoedstyling is een expertise. Een expertise die wij in huis hebben.

Vastgoedstyling (Home-Staging), is een succesvolle marketingtechniek binnen de vastgoedbranche, die na de VS nu ook meer en meer ingang vindt in ons land. Het doel is eenvoudig. Een woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de kandidaat-koper. Cijfers wijzen immers uit dat een mooi ingerichte woning 80% sneller verkoopt.

 

Met een relatief laag budget, maar vooral met goed advies en slimme tips, kan u uw woning een stuk aantrekkelijker maken. De pluspunten van uw woning worden in de verf gezet, de zwakke punten worden bijgestuurd.

Want wist u dat een kandidaat-koper al na ongeveer 30 seconden (!) een oordeel over uw woning heeft geveld? U kan dus maar beter aandacht besteden aan die eerste (goede) indruk. 

Een neutrale inrichting, de juiste kleuren en duidelijke functies voor elke ruimte verhogen het ruimtelijk inzicht voor de koper. Aangename geuren, leuke accessoires en een sfeervolle verlichting zorgen voor  gezelligheid en een goed gevoel.

Met vastgoedstyling zal uw woning dus voor veel meer kopers aantrekkelijk worden. En uiteraard verhoogt dat uw kansen op de best mogelijke verkoop!

Immo Groep 5 heeft deze expertise in huis.  Contacteer ons voor meer info.