Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be
Kantoor Genk
Marktstraat 4 3600 Genk
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

ASSISTENTIEWONING (103m2) MET 2 SLK EN TERRAS (6m2)

Assistentiewoning voor € 236.800

Torenstraat 13/2.12, 3670 Meeuwen-Gruitrode Bekijk op kaart
Ref: AW 2.12

Delen

2 slaapkamers
103 m² woonopp.
bouwjaar: 2016

ASSISTENTIEWONING (103m2) MET 2 SLK EN TERRAS (6m2)

Het bestaande woonzorgcentrum “Ter Meeuwen” opende in het voorjaar van 2015 haar deuren. Een jaar later kent iedereen het gebouw dat langs de sporthal, vlakbij de Kerk en bovendien op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen staat te pronken. Naast het woonzorgcentrum worden ook 44 moderne, luxueuze, erkende assistentiewoningen te koop aangeboden. Indien u nu nog goed te been bent, maar u durft alvast in uw glazen bol kijken naar de toekomst, dan komt dit project als geroepen. U kan blijven genieten van uw privacy en vrijheid in een mooie omgeving, net zoals u het thuis gewoon bent. Uw persoonlijke veiligheid wordt gewaarborgd door een noodoproepsysteem in alle ruimtes van uw woning. Het noodoproepsysteem staat in verbinding met het naastgelegen woonzorgcentrum Ter Meeuwen. Door een 24/24 en 7/7 permanentie bent u er zeker van dat u in geval van nood snel zal worden bijgestaan. Ondertussen zijn alle appartementen volledig afgewerkt, dus wacht niet te lang om u te informeren.

De verschillende types op onze website geven weer wat het project te bieden heeft met zijn verscheidenheid aan oppervlaktes en diversiteit in de woningen. U heeft de keuze uit een gelijkvloerse woning of één op de eerste of tweede verdieping. Iedere woning beschikt over een terras, 1 of 2 slaapkamers, een leefruimte, badkamer met inloopdouche, een keuken en berging. Indien u graag een ondergrondse autostaanplaats en/of kelder bij koopt, kan dit uiteraard ook.

Een belangrijk voordeel van deze assistentiewoningen, is onder andere het naastliggende woonzorgcentrum dat uitgebaat wordt door een erkende exploitant (Armonea). Hierdoor kan u genieten van een verlaagd BTW tarief van 12% bij de aankoop en een vrijstelling van onroerende voorheffing. Bekijkt u dit pakket liever als investering? Dat kan uiteraard ook, met een interessant rendement van gemiddeld 4%. Door de combinatie van moderne architectuur, praktisch ingerichte woningen voorzien van alle comfort, het nabij gelegen park, de ruime parkeergelegenheid onder het gebouw en de centrale ligging, zal elke toekomstige bewoner zich snel thuis voelen.

Deze assistentiewoning wordt momenteel al verhuurd. Voor investeerders is dit de ideale opbrengsteigendom!

Had u graag meer informatie gewenst of een afspraak om u te begeleiden in het vinden van een nieuwe thuis? Bel naar 011 30 50 50 of mail naar info@immogroep5.be

Prijs
€ 236.800
Registratiekosten
€ 3.895
BTW
€ 23.742

Gelijkvloers

Toilet
Terras
Berging
Keuken
geïnstalleerd
2x Slaapkamer

Bewoonbare opp.
103 m²

Verdieping
2
Bouwjaar
2016
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
nieuw
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Nee