Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

GOED GELEGEN, MODERN APPARTEMENT MET PARKING TE HASSELT!

Appartement voor € 600

Maastrichtersteenweg 8 / 9, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: 3475169

Delen

1 slaapkamer
1 badkamer
66,1 m² woonopp.

GOED GELEGEN, MODERN APPARTEMENT MET PARKING TE HASSELT!

Net buiten de stadskern van Hasselt, treffen we dit mooie, moderne appartement aan. Met de bushalte vlak voor de deur en een grootwarenhuis op slechts 20 meter, hebt u hier alles voor handen. Hebt u nog schoolgaande kinderen? Er bevinden zich maar liefst 2 lagere- en 3 middelbare scholen op wandelafstand.
Het appartement werd enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Via de gemeenschappelijke inkomhal nemen we de lift naar het 4e verdiep. Bij het binnentreden van het appartement komen we terecht in de centrale inkomhal met videofoon. Vervolgens krijgen we toegang tot de praktische woonkamer met keuken van om en bij de 29 vierkante meter. De moderne open keuken met alle nodige keukentoestellen maakt dit plaatje helemaal compleet. Verder zijn er nog 1 slaapkamer en een apart toilet voorzien. Bovendien is de badkamer ook voorzien van een douche met regensproeier en is er aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Kortom, hét ideale appartement voor jong en oud.
De huurprijs bedraagt 600. De gemeenschappelijke kosten bedragen 30 euro. Hier komt nog 30 euro extra bij, indien u een eigen parkeerplaats wenst achteraan het gebouw.

Zoekt u dus een ruim, goed gelegen appartement om te huren? Kom dan zeker eens kijken op de Maastrichtersteenweg nummer 8!

Contactpersoon Bijnens Catherine

Gelijkvloers

Woonkamer
29,16 m²
Keramische tegelvloer. Muren geverfd. Plafond geverfd. 2x tv-aansluiting. Zekeringskast. Thermosstaat. Toegang tot het terras., nl-BEKeramische tegelvloer. Muren geverfd. Plafond geverfd. 2x tv-aansluiting. Zekeringskast. Thermosstaat. Toegang tot het terras.
Slaapkamer
21,23 m²
Badkamer
Toilet
Hal
5,11 m²
Parkeerplaats

Rechterlijke herstelmaatregel
Nee
Bestuursdwang
Nee
Last onder dwangsom
Nee
Minnelijke schikking
Nee
Voorkooprecht
Nee
Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Beschermd pand?
Nee

Beglazing
Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit
Ja
Lift
Ja

Prijs
€ 600
Registratierechten
10%

Aantal parkeerplaatsen
1

Bebouwing
Gesloten
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal wc's
1
Woonoppervlakte
66,1 m²
Verdieping
4