Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

CENTRAAL GELEGEN KANTOORRUIMTE + 5 PARKEERPLAATSEN - 603m2

Handelspand

Guffenslaan 7, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: 3826865

Delen

en-GB
PictureReference:[18868]fr-BE
PictureReference:[18868]nl-BE
PictureReference:[18868]
603 m² woonopp.

CENTRAAL GELEGEN KANTOORRUIMTE + 5 PARKEERPLAATSEN - 603m2

Bent u op zoek naar een mooie locatie om uw activiteiten uit te oefenen? Een ruim kantoor met een prachtig uitzicht? Dicht bij het stadscentrum en de gezellige restaurantjes om 's middags even met de collega's er tussenuit te gaan? Dan bent u op de Guffenslaan 7-9 zeker op de juiste plaats. Via de lift of trappenhal kan men de eerste verdieping bereiken waar de beschikbare oppervlakte van 603m2 terug te vinden is. De volledige verdieping is netjes ingedeeld in aparte bureau ruimtes, maar dit kan naar eigen wensen herbekeken worden, afhankelijk van u behoeften.
Een keuken met onder andere een koelkast en vaatwasser werd geïnstalleerd om iedereen op tijd van een hapje en drankje te voorzien. De verdieping is eveneens uitgerust met dames-en herentoiletten zodat personeel en klanten al het comfort voorhanden hebben. Wie graag eens een frisse neus haalt, kan dat perfect op het terras achteraan het gebouw. Om de wagen te parkeren heeft men 5 parkeerplaatsen ter beschikking in de ondergrondse garage. Er bestaat een mogelijkheid nog extra ondergrondse plaatsen bij te huren.
De huurprijs is exclusief onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten. Nutsvoorzieningen worden maandelijks gefactureerd via de eigenaar met een jaarlijkse afrekening. 

Spreekt deze omschrijving je al meteen aan? Kom dan zeker een kijkje nemen of contacteer ons voor bijkomende info op 011/ 30 50 50 of jessy@immogroep5.be

Contactpersoon Jessy Baeten

Gelijkvloers

Toilet
Parkeerplaats
Parkeerplaats
Parkeerplaats
Parkeerplaats
Parkeerplaats

Lift
Ja

Prijs
Info op kantoor

Aantal parkeerplaatsen
5

Bebouwing
Open
Aantal wc's
1
Woonoppervlakte
603 m²
Aantal verdiepingen
3
Verdieping
1