Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be
Kantoor Genk
Marktstraat 4 3600 Genk
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

Residentie Olivia

Graaf de Brigodestraat 28, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: Residentie Olivia appartementen

Delen

ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN (Bijna Energie Neutraal) MET 1 OF 2 SLK EN TERRAS

In Sint-Lambrechts-Herk, in de achtertuin van de Elckerlyc, bouwt men momenteel een thuis voor jong en oud. Residentie Olivia is gelegen te midden van een rustige dorpskern, vlakbij verschillende winkels, bushaltes, recreatiemogelijkheden en scholen. In deze deelgemeente van Hasselt, ben je indien gewenst op een kleine 10 minuutjes in het stadscentrum en ligt de oprit van de autosnelweg op een boogscheut verwijderd.
Het groen dat de omgeving kenmerkt, vinden we eveneens terug in de gemeenschappelijke buitenruimte op het betreffende perceel. Een ommetje maken in de gemeenschappelijke tuin, of liever een wandeling richting het centrum? Je bent op deze locatie snel op de gewenste plek.

Residentie Olivia is architecturaal gezien een mooie mix van strakke zwarte elementen, roodbruine gevelstenen en groene daken. De doordachte keuze van kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een mooie aanblik en tijdloze duurzaamheid. Het gebouw omvat 9 appartementen, telkens met 1 of 2 slaapkamers. Als koper kan je zelf de keuken, badkamer, vloeren en deuren kiezen, zodat je woning volledig bij jou past. Dankzij de grote glaspartijen geniet je van een prachtige natuurlijke lichtinval en een bevrijdend gevoel van ruimte. De ramen geven je appartement daarnaast ook een moderne uitstraling en langs het westelijk-georiënteerde terras je krijgt er een uitgestrekt zicht op Sint-Lambrechts-Herk bij.

Een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn eveneens beschikbaar zodat je nooit te ver naar een plekje voor de wagen moet zoeken.

Neem alvast contact op met ons kantoor om als eerste op de hoogte te blijven van dit knappe project. Bel naar 011 30 50 50 of stuur gerust een mailtje naar catherine@immogroep5.be

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
gelijkvloerse verdieping Info op kantoor 2 - 96,4 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 90 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 71 m² -

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 89,3 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 66,2 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 88,8 m² -
Appartement € 189.900 1 - 66,2 m² -

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 - 91,4 m² -