Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

Appartement voor € 705

Lombaardstraat 16 / 3, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: 3472023C

Delen

1 slaapkamer
1 badkamer
53 m² woonopp.
EPC: 292 kWh/m²

VERNIEUWD APPARTEMENT MET 1 SLK

Achter een prachtig, opgewaardeerde gevel in het bruisende stadscentrum van Hasselt schuilt een volledig vernieuwd en instapklaar appartement op de tweede verdieping. Hier hoef je niet te kiezen voor licht of ruimte, want je beschikt over beide. Het resultaat is een nieuw, prachtig appartement, perfect voor jong en oud! Verschillende cafés, brasseries en restaurants zijn bereikbaar op wandelafstand.
In dit appartement val je met de deur in huis. De woonkamer met open keuken heet je meteen welkom. In de volledig geïnstalleerde strakke keuken kan iedereen aan de slag. Deze keuken is onderhoudsvriendelijk en geeft een warme toets aan deze strakke omgeving. De leefruimte beschikt over verschillende ramen die zorgen voor extra veel licht inval. De knap afgewerkte vloer bezorgt de ruimte een natuurlijke uitstraling. Alles werd bewust sober en rustgevend gehouden. De rest van het interieur kan je vervolgens inrichten naar je smaak. Vanuit de leefruimte bereik je de nachthal die toegang geeft tot de slaapkamer en de badkamer. Ook hier werd geopteerd voor dezelfde vloer, zodat de ruimtes mooi in elkaar overvloeien. In de badkamer kom je tot rust. Er is een moderne, grote douche voorzien en badkamermeubel met lavabo. Er is ook een toilet en aansluiting voor een wasmachine.

Fijn om te weten is dat het appartement volledig werd vernieuwd: alles is gemoderniseerd! Ben jij geïnteresseerd? Kom dan gerust een kijkje met ons nemen.

Contactpersoon Ines Bollen

Verdieping 2

Keuken
8,24 m²
Woonkamer
24,94 m²
Slaapkamer
11,05 m²
Toilet
Badkamer

EPC waarde
292 kWh/m²
Energieklasse label
C

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting aardgas
Ja
Aansluiting waterleiding
Ja

Prijs
€ 705
Maandelijkse kosten
€ 25

Vrij op (datum)
1-05-2022

Bebouwing
Gesloten
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal wc's
1
Woonoppervlakte
53 m²
Verdieping
2