Kantoor Hasselt
Maastrichtersteenweg 8 3500 Hasselt
T.+32 (0)11 30 50 50
E.info@immogroep5.be

Town Hall 2.0

Joseph Smeetslaan 16, 3630 Maasmechelen Bekijk op kaart
Ref: Town Hall 2.0

Delen

6% BTW mogelijk!
15 BEN-APPARTEMENTEN OP TOPLOCATIE! 

Op de hoek van de Joseph Smeetslaan en de Boeienaarstraat in Maasmechelen, wordt momenteel hard gewerkt aan het project “Town Hall 2.0”


De naam van het project refereert naar het gemeentehuis dat zich tegenover het project bevindt. Het cijfer 2.0 geeft aan dat BLOK A en BLOK B, een ander karakter hebben dan de rest van het woonproject. Deze twee woonunits zullen namelijk voldoen aan het BEN-Label en een hogere afwerkingsgraad krijgen. 


Residentie Town Hall 2.0 bevindt zich op een AAA-locatie te midden van de gezellige dorpskern van Maasmechelen. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen: de nabijheid van autosnelwegen, uitgebreid aanbod van het openbaar vervoer, scholen,… Verder is de Maasmechelen ook gekend als shoppingcentrum met tal van leuke winkels en voldoende, gratis parkeergelegenheid. Kortom, Maasmechelen heeft alles om het zijn bewoners volledig naar hun zin te maken. Town Hall 2.0 zal een perfect uitgelezen plek worden voor zowel starters, (jonge) gezinnen als senioren. 


Het variërende aantal verdiepingen creëert een mooie, speelse overgang tussen het hogere hoekgebouw en de laagbouwappartementen. Dankzij de juiste combinatie van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen wordt ook het moderne karakter van het gebouw mooi geïntegreerd, deze geven het project zowel een esthetische als een duurzame meerwaarde. Qua duurzaamheid zijn er – naast het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen – ook tal van andere lage-energietechnieken in het project geïmplementeerd zoals een regenwaterwinningssysteem, vloerverwarming met warmtepomp en zonnepanelen, isolatie, domotica e.a…. Alle wooneenheden hebben ook een E-peil van 20. Hierdoor vertoeven de residenten in een erg aangename, groene en energiezuinige omgeving en kunnen zij tevens genieten van 5 jaar vrijstelling van hun onroerende voorheffing. 


Dankzij de grote ramen is er enorm veel lichtinval in de appartementen en de ruimtelijke beleving is hier optimaal. Alle appartementen kunnen geheel op maat, conform de wensen en behoeften van de koper, ingericht worden. In overleg met de bewoners zorgt onze samenwerking met Bouwpunt Brickx er vervolgens voor dat alle wooneenheden tot in detail afgewerkt worden, de focus ligt telkens op kwaliteit. De 360° service is het grondbeginsel van Vos Projects: van het bouwontwerp tot de persoonlijke opvolging van de afwerking en andere mogelijke wensen die de kopers hebben. 

Kostprijs, algemene info, contactgegevens en verkoop: jessy@immogroep5.be of 011/30.50.50

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 99 m² blok a verdiep 1-3.pdf
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 95 m² blok a verdiep 1-3.pdf
2 Appartement € 189.950 2 90 m² blok b verdiep 1-2.pdf

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Appartement € 189.950 2 90 m² blok b verdiep 1-2.pdf

Verdieping 3

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 77,96 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 95 m² blok a verdiep 1-3.pdf
Verkocht
Appartement Info op kantoor 4 90 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 4 90 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 4 90 m² -
Appartement € 198.500 2 99 m² blok a verdiep 1-3.pdf

Verdieping 4

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 4 77,95 m² -