Juridische vragen bij de verkoop van een huis uit een erfenis? Wij staan voor u klaar!


Een overlijden brengt een moeilijke periode met zich mee die helaas ook gepaard gaat met allerhande juridische, financiële en administratieve zaken. Omdat we het belangrijk vinden om u te ontzorgen in deze periode kan u 24/7 bij onze juridische expert terecht. Zij staat u onder meer bij met de aanvraag van een erfrechtverklaring, overloopt welke documenten u allemaal nodig heeft en begeleidt u op basis van uw persoonlijke situatie doorheen heel het proces.


Een volledige service met juridische expertise

We vinden het belangrijk om onze klanten een volledige service aan te bieden. Ontzorgen in alles wat met vastgoed heeft te maken, is onze prioriteit en daarom kan u ook bij ons terecht voor al uw juridische vragen. Sinds 2019 maakt Deborah Muto deel uit van ons team als juridisch expert nadat ze eerder praktijkkennis opdeed in het notariaat. Met haar jarenlange ervaring beantwoordt ze al uw juridische vragen – ook na de werkuren – en staat ze u graag bij gedurende heel het verkoop- of verhuurproces van het vastgoed. Zo kan u onder meer bij haar terecht voor:

-        Aanvraag attest van erfopvolging

-        Aangifte van nalatenschap (successie)

-        Successieplanning 

-        Begeleiding opmaak eigenhandig testament

-        Onderhandse schulderkentenissen

-        Opstellen van opzegbrieven

-        Ingebrekestellingen

Op basis van uw persoonlijke situatie en uw noden brengen we op voorhand in alle transparantie de kosten in kaart zodat er gedurende het verkoopproces geen onverwachte kosten meer bijkomen. Verder kunnen we u voor zaken die notarieel zijn vastgelegd steeds vrijblijvend doorverwijzen naar een notaris.


Hoe kunnen we helpen?

Heeft u een juridische vraag voor ons of krijgt u graag nog wat bijkomende informatie over een specifiek juridisch onderwerp inzake immobiliën? Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies via deborah@immogroep5.be of telefonisch op het nummer +32 0468 14 89 31.

 


Deborah helpt u graag verder.


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.