De verkoop van uw bouwprojecten?

Daar helpen wij u graag mee!

Immo Groep 5 wil vooral een kwalitatieve en perfecte dienstverlening leveren. Daarom kozen wij voor een andere structuur dan de meeste vastgoedkantoren. Heel wat vastgoedkantoren doen vandaag ook zelf aan projectontwikkeling. Wij doen dat bewust niet. Wij willen UW project verkopen en hoeven daardoor niet onze eigen projecten naar voor te schuiven bij kandidaat-kopers.

Wij stellen onze expertise volledig ter beschikking van onze klant. U bouwt, wij verkopen.


Op maat gemaakt marketingplan

Het succes van uw project wordt grotendeels bepaald door een juiste en berekende marketingstrategie. Wij maken een plan op maat van het project. Van een project-websites, folder (eventueel huis-aan-huis bedeeld), promotionele borden, vlaggen, werkboeken tot social media campagnes: Wij begeleiden u van A tot Z in dit proces. Wij hebben een partnership met een gespecialiseerd vastgoedmarketingbureau dat alle online en offline marketingactiviteiten uitvoert. Dit zal uw slaagkansen gegarandeerd verhogen!
Catherine - Verantwoordelijke nieuwbouw

Catherine neemt de nieuwbouw voor haar rekening. Met haar ervaring loodst zijn kandidaat-kopers door het volledige verkoopproces. Van de eerste gesprekken bij een verkoop op plan, tot een bezoek op de werf. Ook het ondertekenen van de verkoopovereenkomst neemt Jessy voor haar rekening zodat kopers van A-Z begeleid worden door dezelfde persoon. Met een persoonlijke aanpak en warme ontvangst op kantoor, kan iedere kopers met een gerust hart buiten wandelen.

Ontwikkelaars aan het woord:Thomas Houben (Limitless NV):

"Onze projecten zijn lang voor de oplevering volledig uitverkocht dankzij onze samenwerking met Immo Groep 5 en dit vanaf de prijssetting tot oplevering.

Immo Groep 5 'ontzorgt' en dat merken we aan de positieve reacties van de kopers. Professioneel advies, correcte verkoop en perfecte afhandeling van de dossiers. Kortom, de combinatie klantvriendelijkheid en know-how zijn voor ons de doorslaggevende elementen om een lange samenwerking aan te gaan!"

Gerard Schouten en Joris Cools (Bouw ID):

"Als projectontwikkelaar ben je voortdurend op zoek naar mensen en organisaties die vakkennis en klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen. Mensen die het vertrouwen van je klanten waard zijn en daarmee het verschil kunnen maken. Immo Groep 5 is voor ons een gedreven partner op het gebied van verkoop van onze vastgoedrealisaties. Het team staat garant voor kennis en ervaring 'overgoten' met een bijzonder menselijk en sympathiek gelaat. Dossiers worden vlot en deskundig benaderd en klanten komen hier dan ook steeds met een glimlach buiten.

Immo Groep 5 is, met stip, de ideale partner in de verkoop van onze vastgoedprojecten!"


Koen en Erik Keijers (Immo Maatschappij):

"Immo Groep 5 heeft ons op een professionele en correcte manier geholpen bij de verkoop van onze appartementen. De verkoopdienst is altijd bereikbaar en stelt zich flexibel op tegenover ons en tegenover de kopers. De verkoop is dan ook uitermate vlot verlopen."
400 NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN TE KOOP VERKOCHT! (de afgelopen 5 jaar)