Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws over Immo Groep 5 - uw vastgoedmakelaar voor Limburg


25-5-2022

Powered by Dewaele

The word is out! IMMOGROEP5 zal deel uitmaken van de Dewaele vastgoed - Dewaele immobilier. Wat negen jaar geleden begon als een kleine familiale groep, zal vanaf vandaag uitgroeien tot een echte vastgoedfamilie. Maar niet getreurd, we hanteren nog steeds dezelfde dienstverlening met dezelfde vertrouwde gezichten op onze locatie. We slaan de handen in elkaar met een andere gevestigde waarde binnen Hasselt, RZK Immo in Hasselt, en Immo Beenders uit Maaseik wat maakt dat we deze samenwerking extra kracht kunnen geven. Met dezelfde visie, waarden en normen zijn we van plan om Limburg nog meer op de kaart te zetten. Wij zijn er alvast klaar voor! U hopelijk ook?
Lees meer
8-4-2021

Haal de lente in huis met onze 8 tips

De lente is (ein-de-lijk) officieel in het land. Dat betekent veel bloemen, frisse kleurtjes en natuurlijk de eerste zonnestralen! Bekijk snel onze 8 tips om de lente in huis te halen!
Lees meer
2-4-2021

Paasactie

PAASACTIE 🐣 De Paashaas komt langs bij Immo Groep 5! 🐰
Lees meer
11-3-2021

Veel veranderingen bij Immo Groep 5

Het is alweer een tijdje geleden dat je nog een update van ons ontvangen hebt. Ondertussen is er heel wat veranderd bij ons waarvan wij je graag op de hoogte brengen. Zo hebben we achter de schermen hard gewerkt aan onze nieuwe website en... hij is klaar! Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!
Lees meer