8 TIPS OM DE LENTE IN HUIS TE HALEN
 1. Begin met de grote lenteschoonmaak: zo is je woning helemaal fris om aan een nieuw seizoen te beginnen.
   
 2. Bloemen! Koop een mooi, fris boeket met zonnige kleurtjes en eventueel een mooie vaas voor erbij. 
   
 3. Zorg voor licht en ruimte. Hou je gordijnen open en laat het daglicht terugkomen in je interieur.
   
 4. Donkere winterkleuren out, frisse pasteltinten in! Pasteltinten passen heel goed bij de lente. Mintgroen, lichtroze, lila, lichtblauw en zacht geel passen perfect in een vrolijk voorjaarsinterieur.
   
 5. Haal buiten naar binnen. Stop je favoriete (binnen)planten in verschillende mooie bloempotten en haal meteen de lente in huis.
   
 6. Zorg voor een heerlijke lentegeur. Geurkaarsen in vrolijke kleuren of geurstokjes in een heerlijk lentegeurtje? Niets is fijner dan thuiskomen in een fris huis dat altijd lekker ruikt.
   
 7. Vervang de kussens. Ruil je sierkussens in voor exemplaren met lichte kleurtjes en/of een vrolijk motiefje.
   
 8. Wissel van stoffen: kies voor linnen of katoen in zomerse en lichte kleurtjes. 


Bij Immo Groep 5 kan u vanaf nu ook terecht voor volgende diensten:
 
Het overlijden van een naaste is een pijnlijke gebeurtenis waar niemand zich echt volledig op kan voorbereiden. Naast het verdriet en de onzekerheden die een mens kunnen overspoelen in een rouwproces, moeten er heel wat financiële, administratieve en praktische zaken geregeld worden.
Onze collega Deborah helpt u hier graag mee verder! Bij haar kan u rekenen op een professionele service waarbij een persoonlijke aanpak, kwaliteit, nauwkeurigheid en transparantie de sleutelwoorden zijn.
Zeker niet onbelangrijk, deze diensten worden aangeboden aan een interessante tarieven en u kan altijd op ons rekenen, ook buiten de werkuren!
 
Wat kan Deborah voor u doen:
 

 • Aanvraag attest van erfopvolging
 • Aangifte van nalatenschap (successie)
 • Successieplanning + begeleiding opmaak eigenhandig testament
 • Onderhandse schulderkentenissen

 
Zit u met vragen hierover? Wenst u meer informatie of een vrijblijvend, gratis, gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Ook na de kantooruren helpen we u graag verder!