VRIJBLIJVENDE SCHATTINGIMMOGROEP5 is een jong en gedreven team actief in de regio’s rond Hasselt, Genk, Beringen, Haspengouw en omstreken. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van bestaand vastgoed nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring in de sector hebben we een sterk netwerk kunnen uitbouwen, waarbij we een uitgebreide database van potentiële kopers kunnen garanderen. 


5 stappen voor een verkoop bij Immo Groep 5

Waardebepaling 

De eerste stap in het verkoopproces is een bezoek ter plaatse waarbij we aan de hand van de locatie, oppervlakte en afwerking de hoogst haalbare, marktconforme vraagprijs bepalen. We calculeren onze schatting onmiddellijk ter plaatse uit, waardoor jullie meteen de waarde van jullie eigendom kennen.

Dossiersamenstelling/publiciteit

Wij zorgen voor een volledig samengesteld dossier waarbij we alle wettelijke documenten voor onze rekening nemen. We maken een professionele voorstelling op onze website en adverteren ook op Zimmo en Immoweb. Sociale media en gerichte marketing mogen hierbij niet ontbreken. Hiervoor werken wij samen met een professionele partner om niets aan het toeval over te laten.

Bezichtigingen

De rondleidingen met kandidaat-kopers nemen wij volledig op ons. Wij regelen de afspraak op basis van jullie persoonlijke voorkeur en agenda. Jullie aanwezigheid is zelfs niet vereist. Wel blijven jullie constant op de hoogte van de laatste stand van zaken dankzij een vaste contactpersoon. 

Onderhandelingen

Als er een bod wordt uitgebracht, nemen wij de onderhandeling voor onze rekening. Wij zijn een neutrale partij die ervoor kan zorgen dat de best mogelijke deal wordt afgesloten. Maar in 80% van de gevallen verkopen wij aan de vraagprijs. 

Verkoopsovereenkomst

Zodra er een akkoord bereikt is over de prijs stellen wij de verkoopovereenkomst op. We kiezen voor een gezamenlijke ondertekening op kantoor zodat jullie meteen kunnen kennismaken met de koper. Een flesje om te klinken op de verkoop mag uiteraard niet ontbreken! We sturen het volledige dossier op naar de notaris en zorgen voor het opnemen van de meterstanden. 

Heb je ook vastgoedplannen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek! 


5 troeven van immo groep 5

Gratis &correcte waardebepaling
All-in formule bij verkoop
Geen verkoop = geen kosten
Groot klantenbestand met kandidaat-kopers
Samenwerking zolang U het wil ( op elk moment opzegbaar)